Verlovingsring witgoud

Verlovingsring witgoud - Circles TrouwringenBen je op zoek naar een verlovingsring witgoud? Dan ben je bij Circles Trouwringen in Zwijndrecht aan het juiste adres. Circles is een trouwringen speciaalzaak met de grootste collectie aan trouw, relatie en vriendschapsringen van Nederland. Wij nemen graag de tijd voor je om de juiste verlovingsring te vinden.

Circles trouwringen, specialist in verlovingsringen in witgoud

Circles heeft een veelzijdig aanbod aan verlovingsringen, zo ook van witgoud. Deze verlovingsringen zijn er in verschillende prijscategorieën zodat er altijd iets naar wens bij zit. Op de website ziet u een deel van de verlovingsringen die bij ons te koop zijn maar in de winkel heeft u een grotere keuze. Zo is het zelfs mogelijk om een eigen verlovingsring samen te stellen.

Ontwerp je eigen ring verlovingsring in witgoud

verlovingsring witgoud / Diamant van 0.70ct - Circles TRouwringenIn 2010 is Circles als eerste bedrijf in Nederland gestart met de trouwringen configurator. Door middel van dit systeem is het mogelijk om ontelbare mogelijkheden met oppervlaktebewerkingen, vormen en legeringen te combineren. Alles is aan te passen, de dikte, breedte, kleur, legering, diamanten, voegen etc. Zo kun je altijd een verlovingsring in witgoud laten ontwerpen die precies aan je wensen voldoet. Maar het is natuurlijk ook mogelijk om voor bijvoorbeeld platina te kiezen.

Contact

Heb je een verlovingsring gevonden op de website en wil je deze in het echt komen bekijken. Dan ben je altijd welkom bij ons in de winkel. Het is mogelijk om in alle rust en met de grootst mogelijke privacy een verlovingsring te komen uitzoeken. Wij nemen alle tijd voor jou! Ook s'avonds of in het weekeinde.  Kom gerust langs in onze winkel tijdens de openingstijden of neem contact op voor een afspraak buiten de reguliere openingstijden.

Tot ziens in Zwijndrecht!Eigenaren Herma en Wilfried de Nobel van Circles Trouwringen

Herma en Wilfried de Nobel

Contact opnemen

TOP