Verlovingsring kopen

Verlovingsring kopen - Circles TrouwringenWilt u een bijzondere verlovingsring kopen? Bij Circles is elk paar uniek, en de modellen zijn gedurfd. Als u bij ons langskomt, zorgen wij voor een warme ontvangst in onze bijzondere winkel. Met ons ruime, gevarieerde assortiment en onze persoonlijke service is een verlovingsring uitzoeken een beleving.

Verlovingsring kopen - ons assortiment

Wij hebben een gevarieerde collectie verlovingsringen en trouwringen in huis, in wit-, rood-, geel- of roségoud. U kunt ook kiezen voor platina, een prachtig hard edelmetaal. Mocht u toch niet vinden wat u zoekt in de collectie is het bij ons mogelijk uw droomring te ontwerpen in het Acredo-systeem met keuze uit verschillende prachtige collecties. Wij zorgen ervoor dat voor iedere prijsklasse een unieke en bijzondere ring op voorraad is.

Wij nemen alle tijd voor u bij het kopen van een verlovingsring

Verlovingsring kopen - Elise met blauw keramiek - Circles TrouwringenHet kopen van een verlovingsring is een belangrijk moment, en het is belangrijk dat we de tijd nemen om de perfecte ring te vinden. In onze prachtige winkel centraal gelegen tussen Rotterdam en Dordrecht kunt u terecht voor uitgebreide persoonlijke service. Samen gaan we kijken naar de ring die het beste past. Door onze expertise en ruime collectie loopt u gegarandeerd met de perfecte ring en een goed gevoel naar buiten.

Heeft u vragen, of wilt u meer weten over onze collectie? Kom langs in onze winkel, of bekijk alvast de collectie online. We zien u graag terug!

Contact opnemen

TOP