Insignety

Ontwerp jullie ringen met Insignety, een uitzonderlijke techniek

Circles heeft zijn bestaande assortiment trouwringen uitgebreid met Insignety. Een prachtig concept van hoogwaardige kwaliteit. Het is mogelijk om de trouwring naar wens te personificeren. Dat kon al met de configurator waar Circles mee werkt, Insignety is een mooie aanvulling op dit concept. In de designer van Insignety is het mogelijk om de ring heel persoonlijk te maken door het aanpassen van de breedte en het toevoegen van diamanten.

Circles Trouwringen
Trouwring met diamant en hartslag - Circles Trouwringen

De hartslag in de trouwring met Insignety

Insignety maakt het mogelijk om de hartslag van jullie in de ring te verwerken, dit kan aan de buiten en aan de binnenzijde. Bij de dame is het mogelijk om de lijn van de hartslag te vullen met diamanten. Eventueel aangevuld met de namen of de trouwdatum. Uiteraard alles leverbaar in de verschillende kleuren goud zoals rood-, rosé-, geel- en witgoud.

De vingerafdruk in de ring

Circles trouwringen is in 1998 gestart met het zetten van vingerafdrukken in de trouwringen, dit gebeurt middels een bijzonder concept. Na een bezoek aan een museum in Duitsland waar wij een vingerafdruk in een voorwerp zagen werd het idee geboren. De bakermat van de vingerafdruk ligt dus in Zwijndrecht. Insignety heeft ook de mogelijkheid om de vingerafdruk in de trouwringen te zetten. Dit gebeurt middels het gietproces. Circles heeft nu dus twee verschillende mogelijkheden hierin, jullie bepalen wat je het mooiste vind.

Trouwringen bijzonder - Circles

Echte diamanten versus laboratorium diamanten

Het is al mogelijk om naast natuurlijke diamanten te kiezen voor moissaniet, een mineraal wat gevonden is op meteorieten en wat in het laboratorium wordt nagemaakt. Prijstechnisch een stuk interessanter. Insignety biedt de mogelijkheid om naast echte diamanten te kiezen voor diamanten die worden gemaakt in het laboratorium onder grote druk en hitte. De laboratorium diamanten hebben dezelfde eigenschappen als de echte diamant, het verschil is de prijs. Er is rond milieu en conflict diamanten nogal wat te doen, ook dit zou de keuze voor laboratorium diamanten kunnen rechtvaardigen.

Insignety, ontwerpen doe je bij Circles

Voor het ontwerpen met Insignety is het noodzakelijk om naar de winkel te komen. Hier kan je onder deskundige begeleiding aan de slag. Wij kunnen dan de vingerafdruk scannen of een ecg maken en eventueel diamanten naar wens toe voegen. Uiteindelijk zal er een hoogwaardig product uit tevoorschijn komen.

Kom langs aan het Veerplein in Zwijndrecht om Insignety te leren kennen

Circles Trouwringen bevindt zich aan het Veerplein No.14 in Zwijndrecht en heeft als specialist naast Insignety een prachtige collectie trouwringen van verschillende merken. Zo kunnen jullie ook de ringen samenstellen in onze configurator, dat kan al thuis op jullie pc, via ontwerp je eigen ring. Er is een keuze uit verschillende collecties zoals EGF, Sickinger, Luce di Luna, Safari. Hiernaast voeren wij ook nog de merken Gerstner, Reusch, Fischer, Edeldesign. Naast al deze mogelijkheden is Insignety hier nu bij gekomen.

Ringen uitzoeken doe je in alle rust onder deskundige begeleiding, bij ons wordt u meestal geholpen door de eigenaren zelf, Herma of Wilfried de Nobel. Zo weet je altijd dat je met een kwalitatief top product en tevreden onze deur verlaat. Voor ons is het belangrijk dat jullie later nog terugdenken aan de fijne uren bij Circles!

Kennismaken met Insignety? Profiteer nu van de kennismakingsactie, € 500,- aan diamanten gratis in de trouwring!!

TOP