Circles Trouwringen

De vingerafdruk ring

De unieke afdruk van je partner in de trouwring!
Aanstaand bruidspaar: U staat op het punt om een aanschaf te doen die blijvend is voor de rest van uw leven: de trouwringen. Inmiddels leven we in een tijd waarin iedereen het steeds individueler wil. Circles Trouwringen komt u hier met de vingerafdrukring in tegemoet. Persoonlijker kan niet!

” Als je samen de taal van de liefde spreekt, verwoorden ringen je gevoelens.”

De vingerafdruk ring, een uitvinding van Circles

In 1999 op zoek naar inspiratie in Duitsland en tijdens een bezoek aan een museum deze ook gevonden! Daar lag hij: een ring met vingerafdruk. Wel een heel grove uitvoering hiervan, maar het idee was geboren! Inmiddels werken wij al ruim 13 jaar met het laseren van de vingerafdruk in de ring en inmiddels durven wij te stellen dat de kwaliteit nergens te evenaren is en bijzonder hoog is.

De vingerafdruk ring collectie Circles Trouwringen

De materialen

De goud legeringen die Circles gebruikt bij de vingerafdruk, zijn allemaal enorm hard. Dit heeft te maken met het “geheime” procedé dat wij hanteren.
Het gebruik van een hard materiaal is ook zeker nodig bij het zetten van een vingerafdruk: een afdruk moet er natuurlijk niet binnen een maand uitslijten. Maakt u de keuze voor witgoud, dan adviseren wij om ook eens na te denken over platina. Dit is een schitterend mooi en hard witgrijs materiaal. Uitstekend dus om een vingerafdruk of een andere vorm van inscriptie, zoals een gravure in uw eigen handschrift in te laten zetten.

Prijzen van vingerafdruk ringen

Door de enorme keuze uit de verschillende legeringen zoals 9, 14 of 18 karaat goud, kunt u ook de prijs van de ring met de vingerafdruk voor een deel zelf bepalen. Zo is een ring in 14 karaat goud goedkoper dan 18 karaat. Ook zijn er tegenwoordig mooie alternatieven van bijvoorbeeld witgoud: palladium, zilver- palladium of zelfs nog goedkopere alternatieven. Genoeg te kiezen dus!

Roodgouden trouwringen met vingerafdruk-collectie Circles Trouwringen-Zwijndrecht
Sfeerbeeld bruidspaar site Circles Trouwringen
Sfeerbeeld trouwringen website van Circles Trouwringen
Sfeerbeeld bruidspaar Circles website
Sfeerbeeld website Circles trouwring
Sfeerbeeld trouwpaar website Circles Trouwringen