Circles Trouwringen

Unieke houten trouwring: een mix van natuur en elegantie

Bij het zoeken naar die perfecte trouwringen, overwegen steeds meer bruidsparen een houten trouwring als een uniek alternatief. Trouwringen met hout zijn niet alleen prachtig maar bieden ook een bijzonder verhaal. De collectie van Circles Trouwringen introduceert een innovatieve benadering door hout te combineren met luxe metalen zoals wit-, geelgoud-,rood of roségoud. Deze combinatie zorgt voor een duurzame, stoere en robuuste houten trouwring.

” Als je samen de taal van de liefde spreekt, verwoorden ringen je gevoelens.”

De expertise van Circles Trouwringen: goud ontmoet hout

Circles Trouwringen, uw specialist in houten trouwringen, biedt een uitgebreide collectie waarbij elk stuk zorgvuldig handgemaakt is met een basis van hoogwaardig edelmetaal. Klanten hebben de vrijheid om uit verschillende houtsoorten te kiezen, elk met zijn eigen unieke kleur en karakter:

  • Pink Ivory Wood: Een lichtbruine tint die doet denken aan mahonie, maar met een verhoogde duurzaamheid.
  • Cocobolo Wood: Een diepere, naar teak neigende kleur die warmte en elegantie uitstraalt.
  • King Wood: King Wood: Voor hen die meer expressie willen, bieden wij deze donkere variant.
Trouwringen met hout-Edeldesign-collectie Circles Trouwringen-Zwijndrecht

De zorg voor een houten Trouwring: een overweging

Het is geen geheim dat een houten trouwring meer aandacht en zorg vereisen dan hun edelmetalen tegenhangers. Om de natuurlijke schoonheid en integriteit van het hout te behouden, adviseren wij klanten om hun ringen te behandelen als kostbare sieraden – vermijd blootstelling aan water, chemicaliën en extreme activiteiten die schade kunnen veroorzaken.

Bezoek Circles Trouwringen: een persoonlijke ervaring

Geïnteresseerd in het ervaren van de unieke schoonheid van onze houten trouwringen? Wij nodigen u uit om onze sfeervolle winkel te komen bezoeken. Maak vooraf online een afspraak of bel met 078-6200966 om ervoor te zorgen dat uw gewenste modellen beschikbaar zijn, of om onze uitgebreide collectie te ontdekken. Naast trouwringen met hout, biedt Circles exclusieve collecties met een combinatie van goud, keramiek, en diamanten – allemaal ontworpen om uw liefdesverhaal op een unieke wijze te vertellen.

U bent van harte welkom om de betoverende wereld van Circles Trouwringen te verkennen. Of u nu de voorkeur geeft aan de natuurlijke elegantie van hout of de tijdloze schittering van diamanten, wij helpen u graag bij het vinden van de perfecte trouwringen die uw liefde symboliseren.

Herma en Wilfried-eigenaren Circles Trouwringen
Sfeerbeeld bruidspaar site Circles Trouwringen
Sfeerbeeld trouwringen website van Circles Trouwringen
Sfeerbeeld bruidspaar Circles website
Sfeerbeeld website Circles trouwring
Sfeerbeeld trouwpaar website Circles Trouwringen