Circles Trouwringen

Houten trouwringen

Wie zoekt er nu naar een houten trouwring? Dat zijn toch meer mensen dan je zou verwachten! Nu is een geheel houten trouwring natuurlijk erg kwetsbaar en zal niet lang meegaan. Daarom heft Circles Trouwringen een houten trouwring met een basis van wit of geelgoud waarbij het hout is ingelegd op een speciale manier.

” Als je samen de taal van de liefde spreekt, verwoorden ringen je gevoelens.”

Circles trouwringen

Houten trouwringen specialist

Circles heeft een houten trouwring in de collectie met zoals gezegd een basis van wit of geelgoud. De soorten hout in de trouwring daar is ook een keuze uit te maken. Zo is er een ring met Pink Ivory Wood in de collectie, een lichtbruine tint die naar Mahonie doet neigen, alleen veel sterker natuurlijk. Cocobolo wood is een stuk donkerder en gaat meer naar de Teak kleur toe. Dan is er vervolgens nog de King Wood ring, de donkerste kleur van de drie.

Trouwringen met hout-Edeldesign-collectie Circles Trouwringen-Zwijndrecht

Kwetsbaarheid van houten trouwringen

Een houten trouwring is uiteraard kwetsbaarder dan een gouden of platina trouwring. Normaal wil je een ring mooi houden moet je er toch al voorzichtig mee om gaan. Een strand ( kwarts) of klussen in de tuin werken is funest voor een ring. Bij een houten trouwring geldt dit nog meer omdat, hoe hard de houtsoort ook is, het uiteindelijk wel kwetsbaarder is. Dat gaat natuurlijk zeker op met de invloed van chemische stoffen op een ring. Een houten trouwring, mooi! Maar ga er als een sierraad mee om!

Maak een afspraak om de houten trouwringen te bekijken

Willen jullie eens langskomen om naar een houten trouwring te kijken, bel dan even van tevoren met 078-6200966 om te kijken of het model op dat moment in de winkel staat of om de rest van onze prachtige collectie te komen bewonderen. Want Circles heeft zoveel prachtige en aparte modellen, zoals bijvoorbeeld de collectie van Vinx of de prachtige exclusieve collectie van Elise. Trouwringen in een combinatie van goud met keramiek en diamanten, echt prachtig. Dus, kom gezellig langs of maak online zelf een afspraak. Jullie zijn van harte welkom!

Herma en Wilfried-eigenaren Circles Trouwringen
Sfeerbeeld bruidspaar site Circles Trouwringen
Sfeerbeeld trouwringen website van Circles Trouwringen
Sfeerbeeld bruidspaar Circles website
Sfeerbeeld website Circles trouwring
Sfeerbeeld trouwpaar website Circles Trouwringen