Circles Trouwringen

Gouden trouwringen

Trouwringen worden tegenwoordig vervaardigd uit verschillende materialen zoals goud, palladium-zilver, palladium, platina, river platina, titanium of zilver. Maar het huwelijk wordt toch meestal beklonken met het edelmetaal goud. Een edelmetaal gaat geen verbinding aan met de buitenlucht waardoor de gouden trouwringen niet verkleuren of zwart worden zoals met zilver gebeurt. Gouden trouwringen zijn er in 14, 18 karaat of hoger. 18 karaat trouwringen zijn wat geler dan 14 karaat omdat hier meer goud in zit. Door het procedé is er in hardheid weinig verschil.

” Als je samen de taal van de liefde spreekt, verwoorden ringen je gevoelens.”

Circles trouwringen

Wat is goud?

Zoals gezegd is goud een edelmetaal wat gedolven wordt. Puur goud is zacht. Te zacht om er gouden trouwringen van te maken. Daarom wordt dit pure goud gelegeerd met andere metalen zoals bijvoorbeeld zilver, palladium, koper etc. De hardheid wordt o.a. bepaalt door deze bijzet. Palladium zorgt er onder andere voor dat gouden ringen hard worden, samen met het walsen van het goud. De ringen krijgen bij Circles nog een extra bewerking waardoor zij nog harder worden. Maar ook de kleur wordt bepaalt door de bijzet, zo wordt goud rood gemaakt met koper, palladium en zilver maken ringen wit. Iets wat voorheen met nikkel gebeurde. In verband met allergieën mag dit niet meer. Voorheen werd witgoud vervaardigd met Mangaan, tegenwoordig doen wij dit met 20% palladium wat de ringen hard en mooi wit maakt.

Baar goud-Circles Trouwringen-Zwijndrecht

Welke kwaliteit in ons assortiment?

Circles Trouwringen is al sedert 1996 specialist op het gebied van gouden trouwringen, en heeft innovatie hoog in het vaandel staan. Ooit begonnen met vingerafdrukken in gouden trouwringen, later hebben wij de configurator geïntroduceerd, waar u tot in detail de ringen kan samenstellen maar ook kan kiezen uit de verschillende legeringen waarin gouden trouwringen zijn te vervaardigen zijn. Met het EGF als huismerk leveren wij de top van het segment met een ongekende kwaliteit. Daarnaast kunt u kiezen uit merken als Gerstner, Edeldesign, Ruesch, Fischer etc. Daarnaast kan de goudsmid een eigen ontwerp realiseren.

Trouwringen Signs of Love-Ruesch-collectie Circles Trouwringen-Zwijndrecht

Zoek in alle rust uw gouden trouwringen uit!

De trouwring is een bijzonder symbool, wat ook nog eens kostbaar is. Wij gebruiken bewust het woord duur niet, want iets is duur als u niet krijgt waarvoor u betaald hebt. Bijvoorbeeld witgouden trouwringen die na een jaar gelig worden! Met een verkeerde legering kan dat dus, dan is goedkoop duurkoop. Bij Circles nemen wij alle tijd voor u, dat kan een uur zijn maar soms ook drie uur. U gaat iets aanschaffen voor de rest van uw leven, daar moet dus tijd en aandacht in gestoken worden. Wij zijn pas tevreden als u met een goed gevoel de deur uitgaat. Wilt u eens ervaren hoe het is om gouden trouwringen bij Circles aan te schaffen? Kom dan eens geheel vrijblijvend langs, u zult er geen spijt van krijgen!

Herma en Wilfried de Nobel

Herma en Wilfried-eigenaren Circles Trouwringen
Sfeerbeeld bruidspaar site Circles Trouwringen
Sfeerbeeld trouwringen website van Circles Trouwringen
Sfeerbeeld bruidspaar Circles website
Sfeerbeeld website Circles trouwring
Sfeerbeeld trouwpaar website Circles Trouwringen