Circles trouwringen

Geelgouden trouwringen

dan bent u bij Circles Trouwringen aan het goede adres! Wij zijn al jaren specialist op het gebied van geelgouden trouwringen en verlovingsringen, in alle soorten en maten. Met of zonder diamanten.

Lees verder over geelgouden trouwringen of ga direct naar de collecties.

” Als je samen de taal van de liefde spreekt, verwoorden ringen je gevoelens.”

Circles trouwringen

Mogelijkheden in geelgouden legering

Puur geelgoud wordt niet in onze trouwringen gebruikt. Daar is dit gedolven materiaal te zacht voor. Puur geelgoud bestaat voor 1000/1000e uit goud. In Nederland is de meest gebruikte legering voor trouwringen 14 karaat, dat wil zeggen 585/1000e puur goud en de rest is bijzet. Ook 18 karaat is populair, de geelgouden trouwringen zijn dan wat geler als de 14 karaat. Er zit dan 750/1000e puur goud in de ring. De bijzet kan bestaan uit zilver, koper of palladium.

Egf trouwringen in geelgoud-collectie Circles Trouwringen-Zwijndrecht

Ontwerp zelf uw geelgouden trouwringen in de configurator

U bent waarschijnlijk op zoek naar exclusieve unieke geelgouden trouwringen waarmee u uzelf onderscheid ten opzichte van andere modellen. Deze mogelijkheid bestaat bij Circles trouwringen. Het is mogelijk om in onze trouwringen configurator zelf uw geelgouden trouwringen samen te stellen. Alle modellen die hierin staan zijn ook in het geelgoud te leveren. Hiernaast kunt u de breedte, dikte, modellen, oppervlakte bewerking en diamanten aanpassen. Rechtsboven staat de prijs per set, bij elke verandering past deze zich aan. Zo is het mogelijk deels zelf te bepalen hoeveel de ring gaat kosten door hem bijvoorbeeld dikker of dunner te maken. Hulp nodig? Bel met Circles 078-6200966.

Circles trouwringen specialist in Zwijndrecht

Circles heeft verschillende collecties met geelgouden trouwringen zoals bijvoorbeeld eduard G. fidel, Edel Design, Fischer, Vinx Hollands Glorie of Sickinger. Allemaal prachtige modellen die aan te passen zijn aan uw wensen, met vingerafdruk aan de buiten cq binnenzijde. Kom eens geheel vrijblijvend naar Circles om te ervaren dat het uitzoeken van geelgouden trouwringen een feest kan zijn. Samen met een van ons op uw gemak in alle rust en privacy op zoek naar die ene speciale geelgouden trouwring.

ontwerp zelf uw gouden trouwringen

U bent bij ons welkom om de vele mogelijkheden op het gebied van geelgouden trouwringen te komen bekijken. Wij hebben verschillende collecties met prachtige designs. Het is mogelijk om zelf uw geelgouden trouwringen te ontwerpen in onze configurator. Er is keuze uit verschillende modellen en legeringen, daarnaast kunt u veel aanpassen aan uw wensen zoals de breedte, dikte, kleur, afwerken en diamanten. Het is mogelijk om een een gratis workshop bij ons volgen. Circles is gevestigd aan het Veerplein No.14 in Zwijndrecht op een prachtige locatie aan de Oude Maas. Wij heten u van harte welkom!

Herma en Wilfried de Nobel

Geelgouden trouwringen met strooizetting-collectie Circles Trouwringen-Zwijndrecht
Sfeerbeeld bruidspaar site Circles Trouwringen
Sfeerbeeld trouwringen website van Circles Trouwringen
Sfeerbeeld bruidspaar Circles website
Sfeerbeeld website Circles trouwring
Sfeerbeeld trouwpaar website Circles Trouwringen