Circles trouwringen

Geelgouden Trouwringen bij Circles

Welkom bij Circles Trouwringen, dé specialist in geelgouden trouwringen en verlovingsringen. Ontdek onze brede collectie ringen in alle soorten en maten, met de optie voor schitterende diamanten. Maak keuze uit vele materialen en legeringen, collecties en merken.

” Als je samen de taal van de liefde spreekt, verwoorden ringen je gevoelens.”

Kwaliteit van onze geelgouden legeringen

Bij Circles gebruiken we geen puur geelgoud voor onze trouwringen, omdat dit materiaal te zacht is. In plaats daarvan bieden we 14 karaat en 18 karaat trouwringen, versterkt met duurzame legeringen zoals zilver, koper, of palladium voor een perfecte balans tussen zachtheid en duurzaamheid.

Egf trouwringen in geelgoud-collectie Circles Trouwringen-Zwijndrecht

Exclusiviteit en personalisatie

Creëer uw eigen exclusieve geelgouden trouwringen met onze gebruiksvriendelijke configurator. Pas breedte, dikte, model, oppervlaktebewerking en diamanten aan om een ring te ontwerpen die echt uniek is. Aan de rechterkant verandert de prijs mee. Zo is het mogelijk ringen te ontwerpen binnen uw budget.

Prijsbepaling en maatwerk

Pas uw trouwringen aan naar uw budget met een eigen ontwerp, de prijzen in de configurator worden dagelijks aangepast afhankelijk van de dagkoersen. Kies voor een dikker of dunner ontwerp en zie direct hoe de prijs verandert. Voor persoonlijke assistentie, bel ons op 078-6200966.

Bezoek dé trouwringen specialist in Zwijndrecht

Diverse collecties geelgouden trouwringen

Ontdek onze veelzijdige collecties van topmerken zoals eduard G. fidel, Edel Design, Fischer, Vinx Hollands Glorie en Sickinger. Alle modellen zijn naar wens aan te passen, zelfs met een persoonlijke vingerafdruk.

Een Belevenis bij Circles

Beleef het plezier van het uitzoeken van uw trouwringen bij Circles. Geniet van onze persoonlijke service in een rustige privé omgeving. Wilt u de winkel helemaal voor uzelf? Maak dan online een afspraak.

Ontwerp zelf uw geelgouden trouwringen

Ontdek de uitgebreide mogelijkheden om zelf uw geelgouden trouwringen te ontwerpen. Bezoek ons aan het Veerplein No.14 in Zwijndrecht, maak online een afspraak of bel met 078-6200966. Wij zijn gevestigd aan de prachtige Oude Maas met uitzicht naar het mooie Dordrecht.

Herma en Wilfried de Nobel heten u van harte welkom!

Geelgouden trouwringen met strooizetting-collectie Circles Trouwringen-Zwijndrecht
Sfeerbeeld bruidspaar site Circles Trouwringen
Sfeerbeeld trouwringen website van Circles Trouwringen
Sfeerbeeld bruidspaar Circles website
Sfeerbeeld website Circles trouwring
Sfeerbeeld trouwpaar website Circles Trouwringen