Geelgouden trouwringen

Geelgouden trouwringen - Circles trouwringen specialist.dan zijn jullie bij Circles aan het goede adres! Wij zijn al jaren specialist op het gebied van geelgouden trouwringen en verlovingsringen, in alle soorten en maten. Met of zonder diamanten.

Lees verder over geelgouden trouwringen of ga direct naar de collecties.

Mogelijkheden in geelgouden legeringen

Puur geelgoud wordt niet in onze trouwringen gebruikt. Daar is dit gedolven materiaal te zacht voor. Puur geelgoud bestaat voor 1000/1000e uit goud. In Nederland is de meest gebruikte legering voor trouwringen 14 karaat, dat wil zeggen 585/1000e puur goud en de rest is bijzet. Ook 18 karaat is populair, de geelgouden trouwringen zijn dan wat geler als de 14 karaat. Er zit dan 750/1000e puur goud in de ring. De bijzet kan bestaan uit zilver, koper of palladium.

Ontwerp zelf de geelgouden trouwringen in de configurator

Geelgouden Trouwringen - Circles Trouwringen ZwijndrechtJullie zijn waarschijnlijk op zoek naar exclusieve unieke geelgouden trouwringen waarmee je jezelf onderscheid van andere modellen. Deze mogelijkheid bestaat ook bij Circles. Het is mogelijk om in onze trouwringen configurator zelf geelgouden trouwringen samen te stellen. Alle modellen die hierin staan zijn ook in het geelgoud te leveren. Hiernaast kan je de breedte, dikte, modellen, oppervlakte bewerking en diamanten aanpassen. Rechtsboven staat de prijs per set, bij elke verandering past deze zich aan. Zo kan je dus deels zelf bepalen hoeveel de ring gaat kosten door hem bijvoorbeeld dikker of dunner te maken. Hulp nodig? Bel met Circles 078-6200966.

Circles trouwringen specialist in Zwijndrecht

Geelgouden Trouwringen - Circles ZwijndrechtCircles heeft verschillende collecties met geelgouden trouwringen zoals bijvoorbeeld eduard G. fidel, Edel Design, Fischer, Vinx Hollands Glorie of Sickinger en Isignety. Allemaal prachtige modellen die aan te passen zijn aan jullie wensen, met vingerfadruk of hartslag aan de buiten cq binnenzijde. Kom eens geheel vrijblijvend naar Circles om te ervaren dat het uitzoeken van geelgouden trouwringen een feest kan zijn. Samen met een van ons op jullie gemak in alle rust en privacy op zoek naar die ene speciale geelgouden trouwring.

Kom langs maak een afspraak of bel met Circles 078-6200966.

Contact opnemen

TOP