Nemen uitgebreid de tijd ongeacht of dat de sluitingstijd is gepasseerd
Leuke en goede service. Nemen uitgebreid de tijd ongeacht of dat de sluitingstijd is gepasseerd, blijft men alle tijd nemen om jullie wensen aan te horen en te adviseren.Monique en Ferry

Monique & Ferry, Your Content Goes Here

Wij zijn heel goed geholpen om de perfecte trouwringen te vinden!
Je word direct geholpen door de eigenaren en zijn oprecht geĂ¯nteresseerd in je verhaal. De service is heel goed en niets is te gek. Wij zijn nu net een maand getrouwd en helemaal verliefd op onze ringen!

Alissa, Your Content Goes Here

Wij hebben onze prachtige trouwringen bij jullie gekocht en dragen deze sinds 12 juni met veel trots!
We willen jullie nogmaals hartelijk bedanken voor de fijne service en het feit dat wij echt de mooiste ringen hebben đŸ™‚ Wij hebben een geweldige dag gehad! Hartelijke groet, Lex & Nicole

Lex & Nicole, Your Content Goes Here

Toen wij op zoek gingen naar een trouwringen specialist in de omgeving, kwamen wij maar weinig juweliers tegen waarbij wij keuze konden maken uit een groot assortiment. Mede omdat op de website werd aangegeven dat de ringen eventueel ook naar eigen wens ontworpen konden worden, kwamen wij bij Circles terecht. Tijdens het uitzoeken word alle tijd voor je genomen en wij zijn ontzettend blij met het eind resultaat. Ook krijgen wij veel complimenten over deze twee bijzondere ringen die wij in onze omgeving in ieder geval nog nooit voorbij hebben zien komen. Herma, ontzettend bedankt voor al je hulp! Arian en Tessy .

Arian & Tessy, Your Content Goes Here

Voor ons was het meer dan de moeite waard om helemaal vanuit Kampen,Overijssel te komen om ons perfecte trouwringen te vinden. Hoi Wilfried en Herma, Ten eerste wil ik jullie heel erg bedanken voor jullie fantastische service die die jullie ons boden tijdens het uitzoeken van ons trouwringen. Op jullie site hebben we met de ringen configurator bestaande ringen helemaal aangepast naar ons eigen wens. Eenmaal in de winkel hebben we na het kijken naar andere ringen toch gekozen voor ons ontworpen ringen met extra touch vingerafdrukken aan de binnenkant. Wij hebben heel veel complimentjes gekregen over onze ringen en vooral over de vingerafdrukken dat vond iedereen toch erg uniek en iets wat je niet vaak ziet. Precies wat we wilden. Voor ons was het meer dan de moeite waard om helemaal vanuit Kampen, Overijssel te komen om de perfecte trouwringen te vinden. Want tenslotte draagt je ze als het goed is voor de rest van je leven. Wij zullen jullie aan iedereen die opzoek is naar ringen aanbevelen. Top winkel, geweldige en vriendelijke service!!

John & Jacolene, Your Content Goes Here

Bij deze willen wij jullie nog ontzettend bedanken voor de prachtige trouwringen die jullie voor ons hebben verzorgd. Herma en Wilfried, Bij deze willen wij jullie nog ontzettend bedanken voor de prachtige trouwringen die jullie voor ons hebben verzorgd. Het heeft onze prachtige trouwdag compleet gemaakt.

Gerco & Ginger, Your Content Goes Here

Wij hebben onze trouwringen gekocht bij Circles en hebben daar allesbehalve spijt van. De website met de handige configurator stelde ons in staat om van tevoren tot in het kleinste detail onze trouwringen samen te stellen. De website met de handige configurator stelde ons in staat om van tevoren tot in het kleinste detail onze trouwringen samen te stellen. Ook in de winkel zelf werden we uiterst professioneel geholpen. Wat wij vooral als prettig ervaren hebben, was de rust en het geduld van de juwelier, waardoor wij ons niet opgelaten voelden om tal van ringen uit te proberen. Jason en Tirza Berry

Jason & Tirza, Your Content Goes Here

De kracht van Circles is tijd en aandacht! Onder het genot van een kopje koffie of thee konden we uitgebreid kijken naar de verschillende mogelijkheden voor onze trouwringen. Wij hadden zelf een bepaald idee over de vormgeving van de ringen en ook hier werd alle tijd voor genomen om het resultaat perfect te krijgen. Ons bezoek aan Circles werd hiermee een (mid)dagje uit! Wij zijn erg tevreden over het resultaat: twee prachtige ringen, gemaakt voor ons, speciaal voor ons! Twee ringen die onze liefde op een mooie manier konden bezegelen!

Ferry & Amanda, Your Content Goes Here

Voor ons trouwen kregen wij de tip om eens een kijkje te nemen bij Circles. Bij binnenkomst werden wij enthousiast ontvangen door Herma. Na wat ringen bekeken te hebben, kwamen wij al snel uit bij het programma, Acredo. Wat een geweldig programma is dat. Je maakt je ring precies zoals je zelf wilt. Met de fantastische hulp van Herma zijn wij tot perfect passende ringen gekomen. Wij zijn nog steeds super blij met deze ringen.

Desi & Stefan, Your Content Goes Here