Er kan weer getrouwd worden!

Circles Trouwringen staat klaar om bruidsparen weer prachtige ringen te leveren

Na twee lange jaren lonkt de “vrijheid”! Het waren pittige jaren voor velen, trouwen gebeurde maar mondjesmaat in een select gezelschap. Huwelijken werden uitgesteld, gravures in trouwringen moesten verwijderd worden om ze er in een later stadium weer in te zetten. Maar er gloort licht aan het einde van de tunnel! Met ingang van 25 februari vervallen de meeste regels. Een gezellig feest s ’avonds met een grote groep gasten is dus weer mogelijk er breken dus zonnige tijden aan!

Circles Trouwringen juwelier- Zwijndrecht-078-6200966

Voorbereidingen voor het huwelijk

Wij hebben gemerkt dat velen terughoudend waren met het plannen van een bruiloft. U wist niet of er vroeger of later weer een andere variatie op het virus zou komen. Daar lijkt nu een einde aan te zijn gekomen, de organisatie kan dus beginnen! De locatie, daar moet u snel bij zijn, zeker nu iedereen weer in het huwelijksbootje stapt. Maar ook het bezoek aan een bruidsmodezaak, het uitzoeken van trouwkaarten, trouwringen, fotograaf of een trouwpak krijgt nu prioriteit. Heerlijk genieten van dit alles. Regelt u het huwelijk zelf? Of kiest u voor een wedding planner. Voor beide is wel iets te zeggen.

Carbon-wit-met-roségoud-en-diamanten-Collectie-Circles-Trouwringen-Zwijndrecht

Trouwringen zijn onlosmakelijk verbonden aan het huwelijk

Er zijn tegenwoordig zoveel mogelijkheden op het gebied van trouwringen, Circles Trouwringen kan u hierbij helpen. In een sfeervolle rustige ambiance staan wij u terzijde met veel deskundigheid. Dat mag ook wel na 25 jaar ervaring, het ontwikkelen van vingerafdrukken in trouwringen en het naar Nederland halen van de trouwringen configurator!

Maar bovenal passie en een zeer uitgebreide collectie ringen.

De mogelijkheden bij Circles Trouwringen

Circles Trouwringen bestaat 25 jaar en heeft vele innovaties doorgevoerd. U kunt een keuze maken uit één van onze prachtige collecties, merken of zelf de trouwringen ontwerpen zoals u wenst! Dit betekent dat de keuze oneindig is, zowel in modellen als in materialen. Er is keuze uit wit-, geel-, rood-,roségoud of trouwringen platina, River Platina, palladium, palladium zilver, zilver of een combinatie van deze materialen. Dit maakt dat veel van onze trouwringen binnen de meeste budgetten leverbaar zijn!

Tijd en aandacht bij het uitzoeken van Trouwringen

Trouwringen aanschaffen doet u uiteindelijk maar éénmaal in uw leven, het is een emotionele keuze waar zorgvuldig mee moet worden omgegaan. U wilt niet binnen een uur weer buiten staan met de twijfel of u de juiste keuze hebt gemaakt. Dit zijn zaken waarbij wij bij Circles ons van bewust zijn. Daarom geven wij iedereen alle tijd welke nodig is om tot een juiste keuze te komen, en ja, daar gaan soms twee tot drie uur in zitten, en uiteraard met  een deskundig advies

Dus ja, het mag weer, geeft u Circles een kans om te mogen bijdragen aan uw mooiste dag?

Wij staan voor u klaar op een moment dat het u het beste uitkomt, dat kan van woensdag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.00 of een tijd die u beter uitkomt. Dat kan van maandag t/m zondag ook in de avonduren. Bel hiervoor naar 078-6200966 of maak een afspraak online via onze planner!

Herma en Wilfried de Nobel.

Trouwringen speciaalzaak Circles Trouwringen Interieur Zwijndrecht

Deel dit bericht!

Sfeerbeeld bruidspaar site Circles Trouwringen
Sfeerbeeld trouwringen website van Circles Trouwringen
Sfeerbeeld bruidspaar Circles website
Sfeerbeeld website Circles trouwring
Sfeerbeeld trouwpaar website Circles Trouwringen