Circles Trouwringen Zwijndrecht

Eigen ontwerp? maak je ringen zelf uniek!

Eigen ontwerp a-1202-1Gaan jullie binnenkort trouwen? Dan staan jullie aan de vooravond van één van de belangrijkste dagen van je leven. Bij een bruiloft horen natuurlijk trouwringen. Zijn jullie nog op zoek naar een prachtexemplaar, maar kan je niets vinden dat volledig naar je smaak is? Circles maakt het mogelijk een eigen ontwerp te realiseren. Onze goudsmid ontwerpt voor jullie desgewenst de mooiste designs. Ook is het mogelijk om een eigen ontwerp te laten realiseren.

Eigen ontwerp met het configuratie systeem

Circles trouwringen is de expert op dit gebied. Door een eigen ontwerp maken jullie je ringen wel heel uniek! Doe dit door een ring te ontwerpen via het configuratiesysteem, in samenspraak met onze goudsmid of door een vingerafdruk in je trouwring te laten zetten. Persoonlijker kan het niet! Binnen het configuratie systeem kunnen jullie kiezen uit verschillende collecties trouwringen zoals: Acredo, Smart, Mokume Gane, EGF enz. Uit deze collecties kan een keuze gemaakt worden uit trouwringen die jullie vervolgens zelf kunnen bewerken. Zo is het ook mogelijk om binnen elk budget een prachtring te ontwerpen.

 Eigen ontwerp? Kom langs of maak een afspraak

Herma-verkoop-circles-DSC_7625Ben je geïnteresseerd in een eigen ontwerp? Kom dan vrijblijvend langs tijdens onze openingstijden of maak een afspraak! Wij stellen dan met jullie een eigen ontwerp samen. Circles ligt aan de Oude Maas in Zwijndrecht. Wij kijken tegen een levend schilderij aan, n.l. de oude geveltjes van Dordrecht aan de andere kant van het water. Een romantischer plekje om trouwringen te gaan kijken bestaat bijna niet!

Nog vragen over de mogelijkheden tot het maken van je eigen ontwerp? Neem dan contact met ons op, we staan je graag te woord!