Logo EGF

eduard G. fidel Trouwringen Rotterdam

Alle modellen Van Eduard G. fidel zijn in het systeem aan te passen naar jullie eigen wensen. Maak een keus uit één van de vele ringen en zet deze in de configurator. Hier kunnen jullie alles veranderen: de dikte en breedte, maar ook de kleur goud, legering en diamanten zijn aan te passen. De prijs is rechtsboven zichtbaar. Deze verandert mee met de aanpassingen die jullie doen. Zo is het dus mogelijk om de droomring binnen jullie budget aan te passen. Onder EGF vallen verschillende collecties zoals: Creative, Couture, Luce di Luna, Sickinger, Safari, Memoires en verloving /Solitair.

Trouwringen Spijkenisse - Circles Trouwringen

Alvast inspiratie opdoen? Vraag de brochure aan!

Trouwringen specialist Rotterdam: Configurator bij Circles

Gouiden trouwringen - Circles Trouwringen

Circles is met EGF de dealer voor de regio Rotterdam. Alle collecties die onder EGF vallen hebben wij in huis. Maar ook alle profielen waaruit gekozen kan worden alsmede alle kleuren goud palladium en platina hebben wij tot onze beschikking. Dit is onmisbaar bij het uitkiezen en personaliseren van de trouwringen. En niet onbelangrijk, jarenlange ervaring bij het ontwerpen van trouwringen met EGF. Grafisch is de configurator fantastisch mooi. Elke verandering wordt op het scherm direct zichtbaar. Om dit effect te optimaliseren heeft Circles voor Apple pc's gekozen.Jullie zijn dan ook van harte welkom om bij ons in de zaak aan de slag te gaan met de trouwringen configurator. Maar wellicht hebben jullie dit thuis al gedaan en is de trouwring al ontworpen. Het is mogelijk om jullie gegevens op te slaan en deze vervolgens in de winkel weer op te halen.

De collecties van eduard G. fidel

Met de Tijdloos collectie is het allemaal begonnen. Top klasse ringen van een zware kwaliteit.  Maak prachtige trouwringen designs  met het gebruik van de beste materialen. De keuze is enorm. Platina, palladium, rood-, geel-, wit- of roségoud of een combinatie van deze materialen. De creative collectie is tot op detail aan te passen aan jullie wensen. Houd er wel rekening mee dat met het zetten van diamanten de dikte van de ring belangrijk is. Laat je inspireren door de prachtige modellen!

Wit met roodgoud en grote diamant in semi spanzetting

Eduard G. fidel Trouwringen Design

Trouwringen Rotterdam - Circles Trouwringen

Bezegel de liefde met stijlvolle trouwringen van Design.Bijzondere trouwringen ontwerpen voor betaalbare prijzen. Er wordt gewerkt met de meest uiteen lopende materialen zoals platina, palladium, palladium-zilver en goud. De creaties lopen uiteen van strak tot aan klassiek. Ook hier is het mogelijk om de ringen naar je "hand" te

Platina en River platina

Platina, het hardste edel metaal wat gebruikt wordt voor trouwringen ontwerpen. De grijswitte glans van het materiaal is prachtig. Ringen voor een duurzaam liefdes leven! Veel van de modellen uit de andere collecties zijn ook in platina te leveren of in combinatie met bijvoorbeeld rood-, geel- of roségoud. Jullie hebben het voor het uitkiezen! Platina ringen zijn ook uitermate geschikt voor het zetten van de vingerafdruk omdat het zeer slijtvast is. Uiteraard is dit ook mogelijk binnen veel van de verschillende trouwring ontwerpen van EGF.
Sinds kort heeft Circles Trouwringen ook River platina in huis, dit edelmetaal is net zo zwaar als platina maar witter dan witgoud, echt prachtig!

 

Trouwringen Bi-Color - Circles Trouwringen

Mokume Gane

Mokume Gane - Circles Trouwringen

In de 17e eeuw werden  met deze techniek in Japan mooie versieringen voor zwaarden gemaakt, Mokume Gane. Tijdens het bewerkings proces worden verschillende edelmetalen, zoals bijvoorbeeld rood-, geel-, palladium-zilver of grijsgoud door elkaar gesmeed. Uiteindelijk worden hier trouwringen uit vervaardigd wat deze bijzondere houtstructuur aan de ringen geeft. De modellen zijn te leveren in verschillende kleur-combinaties, met of zonder diamanten. De modellen zijn niet zo ver configureerbaar als de voorgaande collecties van EGF. Dit heeft te maken met het bijzondere karakter van de ringen en de techniek die wordt gebruikt. Creëer de mooiste trouwring met de handige configurator.

Eduard G. fidel Trouwringen: Luce di Luna

Luce di Luna, het licht van de maan. Deze gedachten heeft de ontwerper hierbij gehad. De zachte pasteltinten weerspiegelen de glans van de maan in de lente of het zacht rood  bij een maansverduistering. De  ringen zijn samengesteld uit 9 karaat goud in combinatie met zilver en palladium. Laat je betoveren door deze trouwring modellen met of zonder diamanten die schitteren als sterren aan de hemel! Gebruik de trouwringen configurator thuis of bij ons in de zaak.

 

Trouwringen Luce di Luna - Circles Trouwringen

Safari

Roodgouden trouwringen collectie Safari model Luipaard - Circles Trouwringen

De collectie trouwringen van Safari staan in het teken van de dieren uit tropische gebieden. Allemaal zijn zij uniek door hun bijzondere oppervlakte bewerking. Te onderscheiden zijn onder ander de neushoorn, zebra, giraffe, olifant, etc. De ringen symboliseren onze verbinding met de natuur. Deze bijzondere modellen zijn te vinden in de trouwringen configurator onder EGF. Het is mogelijk om via de knop oppervlakte bewerking te kiezen voor jullie favoriete dier! Te leveren in alle kleuren goud.

Eduard G. fidel verlovingsringen - solitair

Verloven doen we nog steeds in Nederland. Sterker nog, deze traditie lijkt weer  meer toe te nemen. Voor al deze romantische momenten hebben wij prachtige modellen aan verlovingsringenin de winkel. Al deze modellen zijn met verschillende diamanten wat betreft formaat en zuiverheid te leveren. Maatwerk dus! Maar ook als solitair om je vrouw eens mee te verassen en te laten weten dat zij nog steeds de enige ware voor jou is!

 

diamanten tverlovingsring - Circles Trouwringen

Memoire ringen

verloven of gelijk trouwen? - Circles Trouw- relatie en verlovingsringen

Je staat op het punt om de liefde van jouw leven ten huwelijk te vragen. Hoe kun je dat mooier doen dan met een prachtige memoire ring. De modellen zijn te leveren met alle kwaliteiten aan diamanten zoals bijvoorbeeld LZ ( loupe zuiver), VVSI (-very very small inclusions, VSI (-very small inclusions) of SI ( -small inclusions. Ook is er keuze uit verschillende kleuren van perfect wit tot geel aan toe. Uiteraard zijn ook deze modellen te leveren in alle kleuren goud, platina of palladium.

Trouwringen Rotterdam en Circles

Circles trouwringen is een moderne winkel met een sfeervolle ambiance onder de rook van Rotterdam. Herma en Wilfried willen de emotie voelbaar maken door van het uitzoeken van ringen een beleving te maken. Wij hebben alles in huis wat betreft trouwringen maar waar het ons ook om gaat is de sfeer. Dat ook dit moment later nog op het netvlies staat als een prachtig ervaring met fijne herinneringen. Want de beleving van de trouwdag is een op één stapeling van emoties en deze beginnen al in de voorbereiding naar het huwelijk. Dus niet snel de keuze uit een paar modellen maar alle trouwringen bekijken en eventueel om de vinger doen. Luisteren naar jullie, waar ligt de behoefte wat is het budget? En dan samen in alle rust zoeken we, of ontwerpen we met de trouwring configurator die ene speciale ring die jullie een leven lang gaan dragen. Houdt met één ding rekening, hier kan wat tijd in gaan zitten. Voor ons geen probleem, en voor jullie...........?

Tot snel!

Zilveren trouwringen - Herma en Wilfried de Nobel - Circles Trouwringen
TOP