Diamanten verlovingsring, schitterende modellen in verschillende uitvoeringen

Bet u op zoek naar een diamanten verlovingsring? Dan bent u bij Circles Trouwringenin Zwijndrecht aan het juiste adres! Circles heeft een veelzijdig aanbod aan verlovingsringen, zo ook een diamanten verlovingsring. We nemen graag de tijd voor u om de perfecte verlovings cq aanzoeksring uit te zoeken.

Verlovingsring diamant - Circles Trouwringen

Alvast inspiratie opdoen? Vraag de brochure aan!

Circles verlovings- en trouwringen speciaalzaak

Verlovingsring prijs - met diamant

Circles is een trouwringen speciaalzaak met de grootste collectie aan trouw, relatie en vriendschapsringen van Nederland. De diamanten verlovingsringen zijn er in verschillende prijscategorieën zodat er altijd iets naar uw wens bij zit. Voor een diamanten verlovingsring kunt u daarom altijd bij ons terecht. Op de website ziet u een deel van de verlovingsringen die bij ons te koop zijn maar in de winkel heeft u een grotere keuze, u bent altijd welkom in de winkel.

Zelf een diamanten verlovingsring samenstellen

Het is zelfs mogelijk om een eigen verlovingsring samen te stellen. In 2010 is Circles namelijk als eerste bedrijf in Nederland gestart met de trouwringen configurator. Door middel van dit systeem is het mogelijk om alles aan te passen zoals: de dikte, breedte, kleur, legering, diamanten, voegen etc. Zo kun je altijd een ring laten ontwerpen die precies aan uw wensen voldoet.

verloven of gelijk trouwen? - Circles Trouw- relatie en verlovingsringen

Contact

verloven of gelijk trouwen? - met diamant of moissaniet? Circles trouwringen

Heeft u een diamanten verlovingsring gevonden op de website? Dan bent u altijd welkom om deze in het echt te komen bekijken. Wilt u langs komen in de winkel om het aanbod te bekijken of wellicht zelf een ring samenstellen? U vindt ons aan het Veerplein No.14 in Zwijndrecht. Wij maken graag tijd voor u om samen de perfecte ring te vinden. Wanneer het niet mogelijk is om tijdens de reguliere openingstijden langs te komen kunt u altijd contact met ons opnemen om een afspraak te maken buiten de reguliere openingstijden. 078-6200966

TOP