Circles Trouwringen

Design trouwringen

Bij een huwelijk horen trouwringen, het liefst ringen welke zich onderscheiden van de rest. Voor mensen die echts iets aparts willen heeft Circles prachtige design trouwringen in huis. Modellen die opvallen door de bijzondere ontwerpen en kwaliteit. Met de collecties Edeldesign en Elise onderscheid Circles zich van de rest. Prachtige modellen gemaakt van top kwaliteit materialen zoals goud, platina, river platina, keramiek en de beste kwaliteit diamanten. Om uw vingers bij af te likken! Naast deze collecties heeft u de mogelijkheid om zelf aan de slag te gaan met onze trouwringen configurator, u kunt zo de mooiste designs ontwerpen. Bovendien bepaalt u deels ook zelf de prijs door de keuze van de materialen. Heeft u hulp nodig of een gratis workshop? Maak dan een afspraak met ons.

” Als je samen de taal van de liefde spreekt, verwoorden ringen je gevoelens.”

Circles trouwringen

Laat u bijstaan met een deskundig advies!

Trouwringen uitzoeken kost tijd. U schaft iets aan voor jaren. Wij adviseren u daarom met een deskundig advies. Door de verschillen in kwaliteit van de legeringen en diamanten cq zettingen kunnen twee bijna identieke ringen een groot prijsverschil laten zien. Vergelijkt u daarom geen appels met peren, u krijgt daar een gegeven moment spijt van! Trek er in ieder geval tijd voor uit, dat doen wij ook.

Circles bevindt zich aan het Veerplein No.14 in Zwijndrecht, onder de rook van Rotterdam. Wij zijn open van woensdag t/m zaterdag verder kunt u een afspraak maken op een moment dat het u het beste uitkomt. Maak online een afspraak op maat, wij staan voor u klaar!

Trouwring van Fischer geelgoud met keramiek en diamant-collectie Circles Trouwringen

Trouwringen en ontwerpen

Het ontwerpen van trouwringen kan in ons configuratieprogramma. Werkelijk alles aan de trouwring is hier aan te passen. Dikte, breedte, vorm, legering, diamanten, noem maar op! Er is keuze uit verschillende collecties zoals: Sickinger, EGF, Mokume Gane, Luce di Luna of Couture. Kortom, mogelijkheden te over. Tevens is het mogelijk om een eigen ontwerp door onze goudsmid van Circles trouwringen te laten vervaardigen. Wij hebben hiernaast nog een fantastische lijn verlovingsringen in huis, helemaal aan te passen wat betreft kleur en grootte van de diamanten.

Uw bezoek aan Circles

Circles heeft een onderscheidende collectie trouwringen in haar winkel. Het is mogelijk om samen met een deskundige de ringen te personificeren. Een persoonlijke tekst, of de vingerafdruk? Er is erg veel mogelijk, trouwringen die zich onderscheiden van de rest. Kom eens langs om alle mogelijkheden te bekijken!

Uiteraard onder het genot van een kop koffie of een glaasje wijn.

Tot ziens in Zwijndrecht!

Nog vragen over Circles en de mogelijkheden die wij bieden? Neem dan contact met ons op, we staan u graag te woord!

Herma en Wilfried-eigenaren Circles Trouwringen
Sfeerbeeld bruidspaar site Circles Trouwringen
Sfeerbeeld trouwringen website van Circles Trouwringen
Sfeerbeeld bruidspaar Circles website
Sfeerbeeld website Circles trouwring
Sfeerbeeld trouwpaar website Circles Trouwringen