Design trouwring

Circles, specialist in design trouwringen

Bij een huwelijk horen trouwringen, het liefst ringen welke zich onderscheiden van de rest. Voor mensen die echts iets aparts willen heeft Circles prachtige design trouwringen in huis. Modellen die opvallen door de bijzondere ontwerpen en kwaliteit. Met de collecties Edeldesign en Elise onderscheid Circles zich van de rest. Prachtige modellen gemaakt van top kwaliteit materialen zoals goud, platina, river platina, keramiek en de beste kwaliteit diamanten. Om uw vingers bij af te likken! Naast deze collecties heeft u de mogelijkheid om zelf aan de slag te gaan met onze trouwringen configurator, u kunt zo de mooiste designs ontwerpen. Bovendien bepaalt u deels ook zelf de prijs door de keuze van de materialen. Heeft u hulp nodig of een gratis workshop? Maak dan een afspraak met ons.

Unieke trouwringen - Elise - Circles Trouwringen

Alvast inspiratie opdoen? Vraag de brochure aan!

Laat u bijstaan met een deskundig advies!

Solide trouwringen in het grijs- en geelgoud - Circles Trouwringen specialist

Trouwringen uitzoeken kost tijd. U schaft iets aan voor jaren. Wij adviseren u daarom met een deskundig advies. Door de verschillen in kwaliteit van de legeringen en diamanten cq zettingen kunnen twee bijna identieke ringen een groot prijsverschil laten zien. Vergelijkt u daarom geen appels met peren, u krijgt daar een gegeven moment spijt van! Trek er in ieder geval tijd voor uit, dat doen wij ook.

Circles bevindt zich aan het Veerplein No.14 in Zwijndrecht, onder de rook van Rotterdam. Wij zijn open van dinsdag t/m zaterdag en op donderdag hebben wij koopavond. Komt dit u niet uit? Bel dan voor een afspraak op maat, wij staan voor u klaar!

 

Circles Trouwringen specialist - Herma en Wilfried de Nobel - Circles Trouwringen
TOP