De trouwring top 5 22-23 bij Circles, laat u inspireren!

Populaire trouwring modellen in 22-23

De Circles trouwringen top 5 is samengesteld op basis van de populariteit van bepaalde modellen, hoeveel vraag er naar is en waar uiteindelijk voor gekozen word.  Wat wij bij de keuze ook mee hebben laten wegen zijn de wat apartere ringen, de niche producten. Deze worden wellicht niet zoveel verkocht, maar er is wel een specifieke doelgroep voor. Het kan goed zijn dat u denkt, mijn ring zit hier niet bij. Maar wij kunnen u gerust stellen, de keuze aan trouwringen bij Circles is enorm, teveel uiteindelijk om hier allemaal te bespreken en te laten zien. Daarvoor is een vrijblijvend bezoek aan de winkel toch een aanrader!

De onbetwiste nummer 1

Schitterende modellen uit de Promesse collectie van EGF

Egf is al vanaf het begin van Circles, zo’n 27 jaar geleden een hofleverancier. Zij onderscheiden zich door verrassende modellen en komen jaarlijks weer met nieuwe collecties trouwringen op de markt. Ontworpen door één van de top ontwerpers van onze leverancier. De ring welke wij op no. 1 hebben gezet is een ring uit de collectie Promesse. Deze modellen vallen op door de prachtige randzettingen, half of helemaal rondom gezet. Op de afbeelding een combinatie van grijs en rood goud. Half gezet middels een Eterity zetting. In verschillende kleurcombinaties leverbaar en in verschillende breedtes met kleine of wat grotere briljant geslepen diamanten. Niet voor niets onze nummer 1 !

Prachtige bicolor trouwringen
Bicolor-trouwringen-met-diamanten-in-golfvoeg-EGF-collectie-Circles-Trouwringen-Zwijndrecht

De No.2, bicolor trouwringen van EGF

Mooie klassieke tijdloze trouwringen

Ook uit de EGF collectie, trouwringen in het geel- en witgoud waarbij in de damesring middels een golf briljant geslepen diamanten zijn gezet in een kanaalzetting. Deze ringen ogen wat klassieker maar worden exclusiever door de mooie zetting van diamanten en de golf die hier doorheen loopt. Gepolijst afgebeeld, maar ook mat of in andere afwerkingen leverbaar. De kleuren van het goud kiest u zelf uit, rood-, geel-, wit- rosé of, jazeker, groengoud. Wellicht heeft u liever platina of palladium? Dit behoort tevens tot de mogelijkheden! Een terechte nummer 2.

Trouwringen van goud met carbon

Carbon, bijzonder en zeer slijtvast!

Al een tijd in de collectie, gouden trouwringen met Carbon. Leverbaar in verschillende breedtes en combinaties van goud, platina of palladium in combinatie met banen van carbon. Op de afbeelding ziet u een set ringen uit onze nieuwe collectie smallere ringen, waarbij het carbon subtiel is aangebracht. Uitgevoerd in roségoud met een smalle golfvoeg van carbon. Dit model is leverbaar in verschillende kleuren goud, platina of palladium. Kom gerust eens kijken naar onze mooie collectie carbon trouwringen.

Carbon-trouwringen-van-EGF-collectie-Circles-trouwringen
Circles Trouwringen Specialist trouwringen-met-sprookjesachtige-zetting-van-diamanten-Circles-Trouwringen-Zwijndrecht

Trouwringen met een sprookjesachtige uitstraling

Exclusieve ringen voor een selecte doelgroep

Houden jullie van aparte ringen en zien jullie het huwelijk als een sprookje? Dan passen deze modellen van Gerstner hier naadloos bij aan. Trouwringen uit meerdere kleuren goud en een fantastische zetting van de diamanten, heel bijzonder. Deze modellen zijn ook smaller leverbaar en in andere kleurcombinaties zoals geel- met witgoud of rood met witgoud. De wat grovere afwerking van het oppervlakte geeft een bijzonder effect aan deze modellen. Wilt u de ringen eens in het echt zien? Maak dan online een geheel vrijblijvende afspraak! Hier een nummer 4, voor anderen een nummer 1!

Twee kleuren goud in een aparte bewerking

Ringen van Fischer oerdegelijk en tijdloos

Deze trouwringen van Fischer zijn vervaardigd uit rosé en witgoud. Doordat het goud wordt gewalst komt het subtiel terug door het rosé gouden oppervlakte. Deze modellen zijn 6 mm breed. Zoekt u iets verrassends dan kunt u zeker eens kijken in de collectie van Fischer, de lijn Flora is ook zeer de moeite waard. Daarnaast hebben zij ook wonderschone ringen van goud met keramiek, in verschillende kleuren. Een terechte nummer 5.

FischerTrauringe - rosé en grijsgoud-collectie-Circles-Trouwringen

Circles Trouwringen voor betaalbare trouwringen van ongekende kwaliteit!

U bent zich aan het voorbereiden op de aanschaf van trouwringen? Kom dan zeker eens langs bij Circles en ervaar hoe leuk het kan zijn om trouwringen uit te zoeken! Wij nemen alle tijd voor u, komt u er niet direct uit dan plannen we een tweede sessie in. Wij adviseren u met veel kennis en passie. Daarnaast zijn de mogelijkheden ongekend. De prijzen van trouwringen in 2022 bepaalt u bij Circles voor een groot deel zelf!

Wij verwelkomen u graag in onze sfeervolle winkel. Maak online een afspraak of bel met 078-6200966.

Tot snel aan het Veerplein No.14 in Zwijndrecht!

Herma en Wilfried de Nobel

Deel dit bericht!

Sfeerbeeld bruidspaar site Circles Trouwringen
Sfeerbeeld trouwringen website van Circles Trouwringen
Sfeerbeeld bruidspaar Circles website
Sfeerbeeld website Circles trouwring
Sfeerbeeld trouwpaar website Circles Trouwringen