Circles Trouwringen

Circles Trouwringen specialist: Welkom!

Winkel - Circles TrouwringenHet vinden van de juiste speciaalzaak voor trouwringen kan soms erg lastig zijn. Maar: zoek niet verder! Welkom bij Circles trouwringen in Zwijndrecht. Wij zijn sinds 1996 specialist op het gebied van trouwringen.
Trouwringen speciaalzaak Circles biedt alle gelegenheid om jouw persoonlijke keuze te maken uit een uitgebreide collectie van diverse soorten trouwringen. Dit doe je in alle rust op het tijdstip dat voor jou het beste uitkomt. In de ochtend, middag of avond kan je een afspraak maken. Maar ook in het weekeinde. En of dit nu 5 minuten duurt of een paar uur, als speciaalzaak zorgen wij ervoor dat het uitzoeken van de ringen een bijzondere start is naar een mooie trouwdag. Op de zaterdag adviseren wij om een afspraak te maken, het kan dan druk zijn.

Circles trouwringen onderscheidt zich

Elise trouwring diabolo - blauw keramiek met diamant - Circles TrouwringenCircles trouwringen onderscheidt zich van andere juweliers door een zeer uitgebreide eigen collectie, die is samengesteld uit het beste wat op trouwringen gebied voorhanden is. De ringen die wij aanbieden zijn daarnaast ook aan te passen aan jouw persoonlijke wensen. De voorbeelden die je op onze website vindt, zijn leverbaar in alle kleurcombinaties en in verschillende breedtes. Ook een eigen ontwerp behoort tot de mogelijkheden. Wij investeren ook veel tijd en aandacht aan jullie, wij vinden het erg belangrijk dat jullie ook na het huwelijk op een mooie dag bij Circles terugkijken. Kortom, voor een trouwringen speciaalzaak bent je bij Circles aan het juiste adres.

Trouwringen en ontwerpen

aan het werk bij Circles met de Configurator - Circles trouwringen ZwijndrechtHet ontwerpen van trouwringen kan in ons configuratieprogramma. Werkelijk alles aan je trouwring is hier aan te passen. Dikte, breedte, vorm, legering, diamanten, noem maar op! Er is keuze uit verschillende collecties zoals: Sickinger, EGF, Mokume Gane, Luce di Luna of Couture. Kortom, mogelijkheden te over. Tevens is het mogelijk om een eigen ontwerp door onze goudsmid van Circles trouwringen te laten vervaardigen. Wij hebben hiernaast nog een fantastische lijn verlovingsringen in huis, helemaal aan te passen wat betreft kleur en grootte van de diamanten.

Insignety exclusief in designs

Circles trouwringen heeft ook het mooie onderscheidende merk Insignety in haar winkel. Een exclusief merk van een bijzonder goede kwaliteit. Het is mogelijk om samen met een deskundige de ringen te personificeren. De hartslag in de trouwringen of liever een persoonlijke tekst, of de vingerafdruk? Er is erg veel mogelijk, een lijn die zich onderscheid van de rest. Kom eens langs om alle mogelijkheden in Insignety te bekijken!

Uiteraard onder het genot van een kop koffie of een glaasje wijn.

Tot ziens in Zwijndrecht!

Nog vragen over Circles en de mogelijkheden die wij bieden? Neem dan contact met ons op, we staan je graag te woord!