Circles Trouwringen

Circles heeft een nieuwe site!

Welkom op onze nieuwe website!

Eindelijk is het dan zover, de nieuwe website van Circles is een feit. Een site die is voorbereid op de toekomst en die jullie als aanstaand bruidspaar zo goed en vriendelijk mogelijk te hulp kan zijn bij de keuze van de trouwringen.

Trouwringen Collecties en configurator op de site

Alles is via een eenvoudige navigatie structuur te vinden. De verschillende collecties, merken en niet te vergeten de configurator. Jullie kunnen hier zelf de trouwringen mee samenstellen. Met o.a. de exclusieve lijn van Acredo, EGF, maar ook de ambachtelijke modellen van Edeldesign komen ruim aan bod, in de winkel hebben wij alle modellen staan.

Ook nieuw is onze Blog

Nieuw op de site is ook onze blog, hier zullen regelmatig wetenswaardigheden komen te staan over trouwringen en verder alles wat met het huwelijk te maken heeft. Zoals bijvoorbeeld; draag je de ringen nu rechts of links?

Uitzoeken trouwringen een beleving

Het uitzoeken van trouwringen is een bijzonder moment, een keuze voor de rest van jullie leven. Hier willen wij tijd en aandacht aan besteden en jullie goed voorlichten over de mogelijkheden en valkuilen bij de aanschaf van dit bijzondere sieraad. Dat doe je niet in een half uurtje. Bij Circles is het de bedoeling een moment te ervaren wat aansluit aan de emotie van dit mooie gebeuren. Een beleving waar jullie ook nog na het huwelijk met veel plezier aan terug zullen denken.

Willen jullie niet als nummer behandeld worden? Kom dan eens langs en ervaar hoe mooi ook dit moment kan zijn!

Wij wensen jullie veel plezier met de voorbereiding en bij het bezoek van onze website, hebben jullie vragen bel even met 078-6200966 of vul het contact formulier in. Zijn er zaken waarvan jullie vinden die ontbreken of beter zouden kunnen? Laat het ons ook weten!

Hopelijk mogen wij jullie binnenkort begroeten in onze mooie winkel aan het Veerplein No. 10 in Zwijndrecht.

Herma en Wilfried de Nobel.

Deel dit bericht!

Sfeerbeeld bruidspaar site Circles Trouwringen
Sfeerbeeld trouwringen website van Circles Trouwringen
Sfeerbeeld bruidspaar Circles website
Sfeerbeeld website Circles trouwring
Sfeerbeeld trouwpaar website Circles Trouwringen