Circles trouwringen

Trouwringen Mokume Gane

U gaat trouwen en bent op zoek naar iets bijzonders. Wellicht zijn de ringen van Mokume Gane iets voor u? Onderscheidende modellen zowel in kwaliteit als in uitstraling. De prachtige designs en het bijzondere kleurenspel geven een extra dimensie aan dit prachtige huwelijks symbool.

Circles Trouwringen juwelier Rotterdam Zwijndrecht

Wat is Mokume Gane?

Deze oude smeedtechniek komt van origine uit Japan. Het dankt zijn naam aan het uiterlijk. Mokume betekent houtnerf en Gane metaal. Als u de ring ziet begrijpt u direct waarom deze naam aan de trouwringen is gegeven. In de het oude Japan werden met deze techniek zwaardmontages vervaardigd. De oorsprong van Mokume Gane stamt ongeveer uit de periode 1603-1867. In die jaren was het een arbeid intensief werk.

Mokume Gane tegenwoordig

Zoals gezegd is het maken van Mokume Gane trouwringen arbeids intensief. Tegenwoordig gaat dit gelukkig met de huidige apparatuur een stuk eenvoudiger, desalniettemin komt er toch steeds nog veel bij kijken. Bij het maken worden er verschillende (edel) metalen door elkaar gebruikt zoals goud ( verschillende kleuren), platina, zilver en palladium. Door middel van temperatuur en druk worden deze aan elkaar gesmolten. Daarna wordt deze legering gedraaid en gevouwen en verder uitgesmeed om er vervolgens ringen uit te vervaardigen. Het resultaat is verbluffend.

De configurator

Circles werkt onder andere met de configurator, een “gereedschap” waar u zelf uw ringen in kunt samenstellen. Hier kunt u bij ontwerp uw eigen ring ook voor Mokume Gane kiezen. Deze  modellen zijn deels aan te passen, met name het kleurenspel kunt u hier beiinvloeden. Heeft u interesse in deze modellen? Kom gerust eens geheel vrijblijvend langs in de winkel. U kunt dan tevens de prettige sfeer ervaren en krijgt een deskundig advies.

Circles trouwringen-EGF leverancier in Rotterdam-Mokume-Gane-

Circles helpt u graag verder!

Op zoek naar een specialist op het gebied van Mokume Gane? Die u alles kan vertellen over slijtage, de materialen en de mogelijkheden? Een specialist die waarde hecht aan kwaliteit en oog heeft voor detail? Iemand die weet welke rol de trouwring speelt in het huwelijk? Maak dan gerust een afspraak of loop gewoon eens bij ons binnen en ervaar Circles zelf.

Circles biedt u een prachtig en groot assortiment trouwringen. Daarnaast heeft u bij ons de mogelijkheid uw gedroomde trouwring zélf te ontwerpen. We gebruiken hiervoor de trouwringconfigurator. Het helpt ons te ontdekken wie u bent, wat u raakt en wat u belangrijk vindt in een ring. Zo ontstaat er een ring die enig is in zijn soort, voortgekomen uit uw wensen en voorkeuren. Pure romantiek.

Mokume Gane witgoud geelgoud en palladium Zwijndrecht

Deel dit bericht!

Sfeerbeeld bruidspaar site Circles Trouwringen
Sfeerbeeld trouwringen website van Circles Trouwringen
Sfeerbeeld bruidspaar Circles website
Sfeerbeeld website Circles trouwring
Sfeerbeeld trouwpaar website Circles Trouwringen