Carbon trouwringen

Carbon ringen, ringen met een bijzondere uitstraling en uitstekende kwaliteit!

Carbon trouwringen zijn in! Dit erg harde materiaal wordt tegenwoordig op vele manieren gecombineerd in trouwringen. Carbon bestaat uit lange dunne koolstof vezels, de vezels zijn sterk in de lengte richting en daarom worden ze gevlochten tot matten. Dat is goed terug te zien in de structuur van dit materiaal, het geeft een prachtige uitstraling. Het gaat geen verbinding aan met water of zuurstof en is erg slijtvast, daarom is carbon een uitstekend materiaal om in ringen te verwerken.

Carbon trouwringen met 5 diamanten - Circles

Alvast inspiratie opdoen? Vraag de brochure aan!

Prachtige creaties in combinatie met verschillende materialen van carbon met goud.

Carbon trouwringen - witgoud met carbon - Circles

Carbon trouwringen zijn er in verschillende combinaties en bijzondere ontwerpen. Zo worden carbon ringen gecombineerd met rood-, geel-, rosé- en witgoud. Maar ook met zilver behoort tot de mogelijkheden. Er zijn strakke carbon trouwringen of meer klassiekere modellen, met golf patronen of met strakke banen. Ook is het zwarte carbon prachtig om diamanten in te zetten, deze springen er dan nog meer uit. Voor de mannen die gaan trouwen zijn er stoere brede carbon ringen, en laten we de motorrijders niet vergeten! In motoren wordt er natuurlijk al met veel carbon gewerkt in o.a. spatborden etc. Dit zegt veel over het materiaal, bere sterk!

 

Circles leverancier van bijzondere carbon trouwringen.

Circles levert naast trouwringen van Carbon ook nog veel andere bijzondere modellen. Zoals onder andere de vingerafdruk in de trouwringen. Een uitvinding van ons uit de jaren 90. Nog steeds een top product! Het is niet mogelijk om de afdruk van de vinger in het carbon te laseren, maar op verzoek kan dit natuurlijk wel aan de binnenzijde. Wilt u de carbon ringen in het echt bekijken, kom dan eens geheel vrijblijvend langs bij Circles. Het uitzoeken van trouwringen is een speciaal moment waarvan wij vinden dat er tijd en aandacht aan besteed moet worden. Hou er dus rekening mee dat we er wel zo'n 1,5 uur voor uittrekken en soms wel meer. Heeft u nog vragen over carbon trouwringen bel dan met 078-6200966 of maak zelf een afspraak wanneer het u het beste uitkomt.

Tot ziens in Zwijndrecht!

Herma en Wilfried de Nobel

- Eigenaren Circles Trouwringen Herma en Wilfried
Carbon trouwringen - Circles trouwringen
TOP