Circles Trouwringen

Carbon kust goud

Beste aanstaande bruidsparen, Circles wil jullie graag wat onder de aandacht brengen, de collectie Carbon kust Goud! Trouwringen samengesteld uit carbon in combinatie met rosé goud, eventueel gezet met diamanten in verschillende afmetingen. Kwaliteit is gegarandeerd en elk model is uniek! Deze exclusieve collectie bevat trouwringen van Carbon in combinatie met rood-, wit-, rosé of geelgoud, zilver, palladium en platina.

Carbon trouwringen-Edeldesign-collectie Circles Trouwringen
Trouwringen-Carbon-witgoud met diamanten-collectie Circles Trouwringen-Zwijndrecht

Trouwringen carbon met roségoud

De Carbon kust goud collectie combineert klassieke ontwerpen met spannende accenten. De combinatie van het diep zwart glanzend carbon met de zonnige gelige tint van roségoud of het vurige rode goud maakt deze trouwringen stijlvol en buitengewoon bijzonder. Er wordt alleen gewerkt met de beste kwaliteit diamanten die voldoen aan de criteria van internationale afspraken. Bloed diamanten zult u hier dus gegarandeerd niet aantreffen.

Carbon trouwringen top kwaliteit

Carbon staat bekend om zijn duurzaamheid en het lage soortelijk gewicht en is daarom uitermate geschikt voor de verwerking in trouwringen. Wat ook tot de voordelen behoort is de weerstand tegen temperatuur schommelingen en chemicaliën. Zijn jullie geïnteresseerd in trouwringen die extreem licht en sterk zijn, waarvan de diamanten stralen vanaf de eerste dag in combinatie met ontwerpen welke jullie in ringen nog niet zijn tegen gekomen? Ringen waar het hart sneller van gaat kloppen?

Kom dan eens langs bij ons aan het Veerplein No 10 in Zwijndrecht, of maak een afspraak.

Jullie zijn van harte welkom!

Trouwringen goud met carbon-Fischer-collectie Circles Trouwringen-Zwijndrecht

Deel dit bericht!

Sfeerbeeld bruidspaar site Circles Trouwringen
Sfeerbeeld trouwringen website van Circles Trouwringen
Sfeerbeeld bruidspaar Circles website
Sfeerbeeld website Circles trouwring
Sfeerbeeld trouwpaar website Circles Trouwringen