Bruidssieraden

Bruidssieraden - Circles TrouwringenCircles Trouwringen is helemaal gespecialiseerd op het gebied van trouwringen. Echter bij een prachtige bruidsjurk horen natuurlijk ook bijzondere bruidssieraden! Circles levert deze ook, onder de naam van Pearls&Stones. Parels daar zijn wij in gespecialiseerd, van rond tot barok in diverse kleuren. Neem de bruidsjurk mee naar onze winkel en wij zoeken samen met jou een mooie parel uit, in de kleur die er het mooiste bij past. Alles moet nog geregen worden, dus ook dit is net als de trouwringen maatwerk!

Edelstenen in bruidssieraden

Er wordt bij aanschaf van de trouwjapon vaak een bijpassend bruidssieraad aangeboden, helaas is dat vaak toch nep, zonde vinden wij! Voor een mooi sieraad hoeft echt niet altijd zoveel meer betaald te worden. Het leuke is dat je er ook na de trouwdag veel plezier aan kunt beleven. Wij kunnen buiten de parel sieraden ook mooie bruidssieraden aanbieden ontworpen van andere edelstenen zoals: Amethist, Citrien, Opaal, Onyx, Amazonite etc etc. Prachtig bij de trouwjurk maar ook later nog mooi te dragen bij andere gelegenheden.

Bruidssieraden maatwerk

Bij het passen van bruidssieraden komt ook veel tijd en aandacht kijken, iets wat bij Pearls&Stones vanzelf sprekend is. Het is meestal maatwerk, elke hals is anders, de ene keer een zilver slot een andere keer op verzoek een gouden slot. Tijd is bij ons, net als bij Circles de normale gang van zaken omdat wij ons realiseren hoe belangrijk de trouwdag voor jullie is. Mocht je echter op zoek zijn naar een mooi sieraad voor een gala of andere gelegenheid dan ben je natuurlijk ook altijd van harte welkom! Wij kunnen je helpen in het zelfde pand als waar Circles gevestigd is, niet groot maar o zo gezellig! Wil je eens een afspraak maken of langskomen bel dan gerust met 078-6200966 of vul ons contact formulier in.

Tot ziens voor een mooi bruidssieraad aan het Veerplein No.14 in Zwijndrecht!

Herma en Wilfried de Nobel.

TOP