Een trouwring draagt u, als het goed is, heel uw leven bij u. Daarom moet deze bijzonder zijn! Trouwringen met keramiek zijn daarom een goede optie. Door de vele mogelijkheden op het gebied van kleur en materialen zit dé ring er zeker voor u bij. Lees verder om de vele mogelijkheden van deze ringen te

Trouwringen Mokume Gane

U bent op zoek naar aparte onderscheidende trouwringen. Wellicht is Mokume Gane iets voor u. Prachtige ontwerpen met een bijzonder kleurenspel. De kwaliteit is uitmuntend! Lees de blog en bekijk de film, wij helpen u graag verder.
De vraag naar witgouden trouwringen is groot, maar kent u alle mogelijkheden? Er zijn nogal wat verschillen in legeringen, hardheden en prijzen! Lees deze blog of kom langs in onze winkel om kennis te maken met alle mogelijkheden!

Slijtage van ringen met vingerafdruk

Regelmatig krijgen wij van klanten de vraag hoe slijtage gevoelig de vingerafdruk in trouwringen is. Wij kunnen niet ontkennen dat de afdruk hier niet aan onderhevig is. Van belang is echter wel hoe snel dit proces gaat, want alles slijt, ook trouwringen.

Trouwringen links of rechts?

Vaak krijgen wij de vraag van klanten waar de ring nu eigenlijk gedragen moet worden, links of rechts. Meestal vraag ik dan of zij aan een geloof zijn gebonden, want dan zijn er dwingende regels. Het is namelijk zo dat het uitwisselen van de ringen een vast onderdeel is van de huwelijksplechtigheid.

Verloven of gelijk trouwen?

Velen zullen zeggen dat is toch niet meer van deze tijd? Toch zien wij naast de groep mensen die direct trouwt een stijgende lijn in de keuze voor verlovingsringen, of moeten we het meer als aanzoeksringen zien?

Personaliseren van de trouwringen

In tegenstelling tot vroeger is er nu veel mogelijk op het gebied van het personaliseren van trouwringen. Zo was de keuze vroeger vrij beperkt en kon je kiezen voor een geelgouden ring. Tegenwoordig zijn de mogelijkheden om trouwringen uniek en persoonlijk te maken ongekend!

Een nieuwe legering, River Platina!

Platina kennen de meeste mensen wel, het hardste en ook meest kostbare edelmetaal wat er in de handel is. Het soortelijk gewicht is hoog met als gevolg dat je ook echt iets in je handen hebt. Platina 950 is een erg mooi edelmetaal, gepolijst heeft het een zacht grijsachtige gloed. Doordat het zo hard is

Configurator fabels

Configurator fabels Er bestaan rond de configurator nogal wat fabels. Wetenswaardigheden die we zo nu en dan horen die door verschillende leveranciers en klanten de wereld in worden geholpen maar waar niets van klopt. Circles is in 2010 als eerste in Nederland met de configurator gestart, dat staat als een huis. Met ringen in de configurator

Een kijkje in de fabriek

Circles werkt met de Configurator waar jullie de trouwringen helemaal zelf in kunnen samenstellen. Maar hoe werkt het daarna, als de ringen besteld zijn?
TOP