Duurzaam ondernemen

De RJC (Responsive Jewellery Council) is een internationale non-profit organisatie die verantwoordelijke ethische, mensenrechtelijke, sociale en ecologische standaards binnen de leveringsketen van de diamant-, goud- en platinahandelaren bepaalt.
Het zijn rare tijden, wel trouwen of niet trouwen? Veel hangt af van het wel of niet open zijn van trouwlocaties en hoeveel personen er tijdens het huwelijk aanwezig mogen zijn.

Pak uw kans, ga voor platina!

Pak uw kans, ga voor platina! Dit unieke harde edelmetaal is nu bij Circles verkrijgbaar voor de prijs van 14 karaat witgoud. Ook in combinatie met andere edelmetalen een zeer mooie optie!

Prijzen trouwringen collecties

Prijzen trouwringen collecties Circles. Bij de verschillende collecties trouw- en verlovingsringen vindt u geen prijzen. Lees hier de reden waarom.

Witgoud versus platina

Welke keuze maakt u? Witgoud of Platina? Het meest kostbare edelmetaal Platina ligt op dit moment wat prijs betreft ongeveer gelijk aan 18 karaat witgoud. Alle reden om dus serieus te overwegen om voor dit prachtige metaal te kiezen!
Een trouwring draagt u, als het goed is, heel uw leven bij u. Daarom moet deze bijzonder zijn! Trouwringen met keramiek zijn daarom een goede optie. Door de vele mogelijkheden op het gebied van kleur en materialen zit dé ring er zeker voor u bij. Lees verder om de vele mogelijkheden van deze ringen te

Trouwringen Mokume Gane

U bent op zoek naar aparte onderscheidende trouwringen. Wellicht is Mokume Gane iets voor u. Prachtige ontwerpen met een bijzonder kleurenspel. De kwaliteit is uitmuntend! Lees de blog en bekijk de film, wij helpen u graag verder.
De vraag naar witgouden trouwringen is groot, maar kent u alle mogelijkheden? Er zijn nogal wat verschillen in legeringen, hardheden en prijzen! Lees deze blog of kom langs in onze winkel om kennis te maken met alle mogelijkheden!

Slijtage van ringen met vingerafdruk

Regelmatig krijgen wij van klanten de vraag hoe slijtage gevoelig de vingerafdruk in trouwringen is. Wij kunnen niet ontkennen dat de afdruk hier niet aan onderhevig is. Van belang is echter wel hoe snel dit proces gaat, want alles slijt, ook trouwringen.

Trouwringen links of rechts?

Vaak krijgen wij de vraag van klanten waar de ring nu eigenlijk gedragen moet worden, links of rechts. Meestal vraag ik dan of zij aan een geloof zijn gebonden, want dan zijn er dwingende regels. Het is namelijk zo dat het uitwisselen van de ringen een vast onderdeel is van de huwelijksplechtigheid.
TOP