Circles Trouwringen Zwijndrecht

Configurator fabels

EGF en Circles

Configurator fabels Er bestaan rond de configurator nogal wat fabels. Wetenswaardigheden die we zo nu en dan horen die door verschillende leveranciers en klanten de wereld in worden geholpen maar waar niets van klopt. Circles is in 2010 als eerste in Nederland met de configurator gestart, dat staat als een huis. Met ringen in de configurator van EGF, een hoogstaand bedrijf wat alleen ringen van top kwaliteit levert. Het neusje van de zalm in de configurator is het merk EGF, onderscheidend in hardheid en legeringen. Maar ook de collecties van Safari, Luce di Luna, en Sickinger zijn kwalitatieve topringen met een…

Een kijkje in de fabriek

Acredo 350 Schermafbeelding 2017-01-13 om 14.47.01

Circles werkt met de Configurator waar jullie de trouwringen helemaal zelf in kunnen samenstellen. Maar hoe werkt het daarna, als de ringen besteld zijn?

Witgouden trouwringen, wat is er allemaal mogelijk?

a-6006-1-340-x-200

Veel a.s. bruidsparen die voor witgouden trouwringen kiezen realiseren zich niet dat ook hier veel mogelijkheden zijn zoals bijvoorbeeld 9, 14 of 18 karaat. Maar ook de mogelijkheid van rhodineren of niet rhodineren. Of toch maar palladium of platina?