Aparte trouwringen

Circles trouwringen specialist in aparte trouwringen

Aparte trouwringen, het woord zegt het al, bijzondere trouwringen die zich onderscheiden door bijvoorbeeld een uniek ontwerp, verschillende kleuren of diamanten. Ondanks dat bruidsparen regelmatig kiezen voor een klassiek model trouwring, is de keuze voor iets aparts steeds meer voorkomender. Bij de keuze voor een trouwring die zich onderscheid van de rest komt natuurlijk smaak kijken. Wat de één te grof vindt, wordt door de ander juist weer gewaardeerd. Een mooi voorbeeld hiervan zijn de ringen van Vinx Hollands Glorie. Zware modellen met een draad om de basis gesponnen, er is een keuze te maken uit verschillende goudkleuren, zilver of een combinatie van beide. Daarbij zijn deze modellen in verschillende breedtes leverbaar, waardoor je jouw ring zo uniek als jij wilt kan maken.

Aparte Trouwringen Vingerafdruk

Aparte trouwringen met vingerafdrukken - Circles ZwijndrechtOok de ringen met vingerafdruk zijn apart en uniek te noemen. Circles is hier al geruime tijd specialist in. De vingerafdruk is te plaatsen in veel verschillende modellen, kleuren goud en legeringen. Zo kunnen jullie kiezen uit rood-, geel-, wit- of roségoud. Gaan jullie voor witte ringen? Overweeg dan in plaats van witgoud ook eens te kiezen voor het zeer harde platina of palladium. De ringen met vingerafdruk zijn daarnaast te leveren met of zonder diamanten. Aparter en persoonlijker kan bijna niet! Daarbij kan de vingerafdruk ook in andere sieraden gezet worden, zoals hangers, manchetknopen of armbanden. Ook een mooi aandenken voor de ouders aan deze speciale dag!

Carbon met goud, trouwringen met een bijzondere uitstraling

Aparte trouwringen - Circles trouwringenAparte trouwringen worden ook ontworpen met het harde carbon. Dit materiaal wordt veel in de industrie gebruikt, maar is nu ook op de markt als materiaal om in trouwringen te verwerken. In combinatie met wit-, of roségoud geeft dit speciale effecten en maakt de ring zeer apart. Verkrijgbaar in verschillende designs en in combinatie met uiteenlopende diamantzettingen. Ook het oppervlakte van het carbon kan op verschillende manieren afgewerkt worden waardoor de uitstraling van jullie ringen naar eigen keuze in te vullen is.

Ontwerp aparte trouwringen in onze Configurator

Aparte trouwringen - Circles trouwringen - CirclesZitten de aparte exclusieve trouwringen er voor jullie niet bij, maar heb je wel precies in je hoofd hoe deze eruit moet komen te zien? Stel dan zelf je ringen samen in onze  configurator. Maak een keus uit één van de vele modellen online te vinden en pas deze helemaal aan jullie wensen aan. Model, kleur, legering, diamanten: alles is mogelijk en tot op de tiende millimeter nauwkeurig aan te passen. Het model is op te slaan onder jullie favorieten en in de winkel kunnen wij deze weer gezamenlijk met jullie openen. Bovendien zijn alle modellen uit de verschillende collecties op voorraad, zoals EGF, Sickinger, Smart,     Luce di Luna en Safari . Wees creatief, ga aan de slag en maak de droomring die echt niemand anders heeft!

Trouwringen specialist Circles voor exclusieve modellen

Zoals te lezen is op het gebied van aparte trouwringen is werkelijk alles bij Circles mogelijk. Waar kiezen jullie voor?
Hebben jullie een eigen ontwerp of willen jullie een bestaand sieraad in jullie aparte trouwringen verwerken? Wij werken wij ook met een eigen goudsmid die deze wensen kan realiseren. Om een goed beeld te krijgen van deze mogelijkheden, kunnen jullie het beste een keer langs komen. Ook om de verschillende collecties te komen bekijken zijn jullie welkom. Je krijgt namelijk pas echt een goed beeld van een ring wanneer je deze ook echt om je vinger ziet. In een gezellige, relaxte sfeer krijgen jullie alle tijd en aandacht om tot een optimaal resultaat te komen. Ringen van topkwaliteit die een leven lang mee gaan! Wij nemen alle tijd voor jullie.

Elise, prachtige aparte modellen met goud en keramiek

Trouwring Terra bruin keramiek - Circles TrouwringenElise, de prachtige collectie aparte trouwringen van Fischer. Circles heeft deze zeer onderscheidende modellen opgenomen in haar assortiment. Schitterende creaties uitgevoerd in 14 en 18 karaat wit- of geelgoud in combinatie met een knalharde legering van keramiek. Deze exclusieve modellen kunnen geleverd worden in verschillende kleuren, zoals: wit, rood, bruin, groen, blauw of zwart. Zonder, of uitbundig gezet met diamanten. De herenmodellen zijn in verschillende variaties te leveren. Met bewerking aan binnen of buitenzijde. Maar ook zonder, in gepolijste of matte uitvoering behoort tot de mogelijkheden. Dus ben je op zoek naar iets echts aparts met een luxe uitstraling? Kijk dan eens bij onze Elise trouwringen.

Contact opnemen

Aparte Trouwringen van goud met keramiek - Circles Trouwringen

TOP