Aparte exclusieve trouwringen

aparte exclusieve trouwringen

Aparte exclusieve trouwringen, het woord zegt het al, trouwringen die zich onderscheiden door bijvoorbeeld een uniek ontwerp, verschillende kleuren of diamanten. Ondanks dat bruidsparen regelmatig kiezen
voor een klassiek model trouwring, is de keuze voor iets exclusiefs steeds meer voorkomender. Bij de keuze voor een trouwring die zich onderscheid van de rest komt natuurlijk smaak kijken. Wat de één te grof vindt, wordt door de ander juist weer gewaardeerd. Een mooi voorbeeld hiervan zijn de ringen van Vinx Hollands Glorie. Zware modellen met een draad om de basis gesponnen, er is een keuze te maken uit verschillende goudkleuren, zilver of een combinatie van beide. Daarbij zijn deze modellen in verschillende breedtes leverbaar, waardoor je jouw ring zo uniek als jij wil kan maken.

Aparte Exclusieve Trouwringen - VingerafdrukAparte exclusieve trouwringen - Circles Trouwringen

Ook de ringen met vingerafdruk zijn apart en uniek te noemen. Circles is hier al geruime tijd specialist in. De vingerafdruk is te plaatsen in veel verschillende modellen, kleuren goud en legeringen. Zo kunnen jullie kiezen uit rood-, geel-, wit- of roségoud. Gaan jullie voor witte ringen? Overweeg dan in plaats van witgoud ook eens te kiezen voor het zeer harde platina of palladium. De ringen metvingerafdruk zijn daarnaast te leveren met of zonder diamanten. Exclusiever en persoonlijker kan bijna niet! Daarbij kan de vingerafdruk ook in andere sieraden gezet worden, zoals hangers, manchetknopen of armbanden. Ook een mooi aandenken voor de ouders aan deze speciale dag!

Aparte Exclusieve - Trouwringen CarbonAparte exclusieve trouwringen - Circles trouwringen

Bijzondere trouwringen worden ook ontworpen met het harde carbon. Dit materiaal wordt veel in de industrie gebruikt, maar is nu ook op de markt als materiaal om in trouwringen te verwerken. In combinatie met wit-, of roségoud geeft dit speciale effecten en maakt de ring zeer apart. Verkrijgbaar in verschillende designs en in combinatie met uiteenlopende diamantzettingen. Ook het oppervlakte van het carbon kan op verschillende manieren afgewerkt worden waardoor de uitstraling van jullie ringen naar eigen keuze in te vullen is.

 

Aparte Exclusieve Trouwringen - EliseTrouwringen Elise van witgoud met keramiek - Circles Trouwringen

Circles heeft in haar assortiment ook trouwringen met keramiek, een speciale legering die knalhard is. Deze Fischer trouwringen zijn gemaakt in combinaties met 14 of 18 karaat geel of witgoud. Het zijn één voor één juweeltjes, met of zonder diamanten. De Elise modellen kunnen geleverd worden in verschillende kleuren, wit, rood, blauw, groen of bruin, allemaal hebben zij hun eigen unieke uitstraling. De heren modellen kunnen geleverd worden in verschillende uitvoeringen. Met bewerking aan binnen of buitenzijde of zonder bewerking. Bij de dames modellen zijn ook oorstekers leverbaar, als bruid ben je dan wel helemaal klaar voor die mooie dag! Ben je dus op zoek naar iets onderscheidens, kijk dan eens naar deze prachtige collectie!

TOP