The Ring Ontwerp uw ring!

Trouwringen Rotterdam

Onder de rook van Rotterdam ligt Zwijndrecht, met aan het Veerplein 10 Circles trouwringen gevestigd. Circles is één van de oudste trouwringen speciaalzaken van Nederland. Opgericht in 1997 en bekend geworden met de vingerafdruk in de ring. Een vondst van Circles na een bezoek aan een museum in Duitsland. Tot slot als eerste in Nederland gestart met het online ontwerpprogramma Acredo, tot nu toe de beste en meest geavanceerde configurator te wereld!

                                                                                                                                                        

Configurator bij Circles Trouwringen

In het Acredo programma gaan jullie zelf aan de slag met het ontwerpen van jullie droomringen. Laat je inspireren door één van de pagina's met ringen, kies een set uit en plaats deze in de configurator. Vervolgens is deze ring aan te passen aan jullie eigen wensen. Maak de ring bijvoorbeeld breder of smaller, dikker of dunner, pas de kleur aan, voeg diamanten toe of pas de legering aan. Niets is onmogelijk. Ga hier thuis mee aan de slag of kom bij ons in de winkel waar wij samen met jullie, onde rhet genot van een kop koffie of thee met jullie aan de slag gaan. Jullie krijgen bij ons veel aandacht en tijd in een één op één gesprek met Herma of Wilfried de Nobel, eigenaren van Circles. We werken met Apple PC's zodat je direct een mooi grafisch effect hebt en je een goede voorstelling kunt maken van jouw ontwerp. 

                      Acredo Circles                                                                               Mokume Gane Circles

De vingerafdruk bij Circles Trouwringen 

Jullie eigen vingerafdruk in de trouwringen levert Circles al vanaf 1999. Inmiddels is de techniek zodanig verfijnd dat wij durven te stellen dat het product top is. De vingerafdruk is te zetten in verschillende materialen, zoals rood-, rosé-, geel of witgoud . Maar ook in palladium en platina, mooie harde legeringen welke uiterst geschikt zijn voor de vingerafdruk in de trouwringen. Doordat de vingerafdruk in verschillende materialen en modellen te zetten is, leveren wij ringen met vingerafdruk in verschillende prijsklasses. Naast het laten zetten van jullie vingerafdruk in de ring, is deze ook te leveren in hangers, plaatarmbanden of manchetknopen. Leuk als aandenken voor jullie ouders aan deze dag!

                                                                                                                                                         

Prijzen bij Circles Trouwringen

De prijzen van trouwringen worden per dag bepaald, dit komt mede door de hoge goudprijzen op dit moment. In de Acredo configurator is een indicatie van prijzen te zien, maar let wel op in welke legering de ringen zijn ingesteld. Dit varieert namelijk van 9 to 18 karaats goud.

Bij Circles is een ruime keuze aanwezig en vind je ringen binnen elke prijsklasse. Je bent bij Circles niet duurder uit dan elders, bekijk de mogelijkheden en prijzen maar eens samen met ons, rekening houdend met de dikte, breedte, legering en de kwaliteit van de diamanten. Wij weten zeker dat wij met dezelfde ring in verhouding goedkoper zijn dan elders.
Vergeet ook niet dat bij Circles veel tijd en persoonlijke aandacht in de aanschaf van trouwringen wordt gestoken en een goede aftersale altijd gegarandeerd is.

Circles Trouwringen Rotterdam & Zwijndrecht

Uitkijkend over de Oude Maas naar de oude geveltjes van Dordrecht, is Circles Trouwringen gelegen aan het Veerplein in Zwijndrecht, vlakbij Rotterdam. Het Veerplein is het oudste straatje van Zwijndrecht, met veel karakter en nostalgie. Niet gek dat uiteenlopende goede restaurants zich juist hier vestigen. Haal bijvoorbeeld een goede kop koffie met een stuk taart bij de Franse bistro Zomerlust, uitkijkend over het water en op de Dordtse Dom. Eet culinair Italiaans bij Parmesan, Grieks bij Mythos of waan je weer in de Middeleeuwen in het gezellig eetcafé Florizz. Haal tot slot een heerlijk Italiaans ijsje bij Talamini. Kortom, alle ingrediënten om van het uitzoeken van jullie trouwringen een romantisch uitje te maken!

Vanaf de A16 is het ongeveer nog 5 minuten rijden naar Circles Trouwringen. Daarbij is genoeg parkeergelegenheid aanwezig. Nog leuker is het om met de boot naar het Veerplein te komen. Neem vanuit Rotterdam de Fast Ferry naar Dordrecht en stap daar over op de Waterbus naar Zwijndrecht. Je vind Circles Trouwringen na uitstappen aan je rechterhand, op Veeplein nummer 10.

Hebben jullie vragen over Circles Trouwringen? Bel dan even met 078-6200966. Wij staan je graag te woord. Ook is het mogelijk om het contactformulier in te sturen.

Graag tot ziens op het Veerplein!

Trouwringen Dordrecht

 

Zie ook:

Trouwringen Barendrecht

Trouwringen Hendrik Ido Ambacht

Trouwringen Dordrecht

Trouwringen Breda

Trouwringen Papendrecht

Trouwringen Alblasserdam

Trouwringen Spijkenisse

Trouwringen Sliedrecht

Trouwringen Ridderkerk